Händer grejer på Luossa!

Kära medlemmar, icke medlemmar och cyklister,

Vi vill meddela att det händer grejer på Luossa!
Kiruna Kommun kommer i sommar att ha ett gäng sommarjobbare och en projektledare på Luossa som ska arbeta med cyklingen på Luossa. De ska jobba med de leder som finns där idag under hela sommaren. De är helt enkelt bara där för att förbättra cyklingen på berget.
Cykelhållarna till sittliften står och väntar på att bli uppackade och nu håller vi tummarna för att sittliften blir klar så fort som möjligt. De som jobbar ordinarie i backen har varit på en Cykelpatrull-utbildning i Järvsö, vilket är en av Sveriges bästa bikeparks. Detta för att när det blir aktivitet i backen kunna bistå oss cyklister på bästa sätt.

Dessutom kommer ankarliften köras för medlemmar i Kiruna Downhill och RISK på tisdagar mellan 18:00 och 20:00 i tre veckor framöver, med start nästa vecka, 18/6e!

Kiruna Downhill kommer köra bygg, gräv och gött häng i backen på måndagar, och rena cykeldagar på tisdagar. Båda dagar från 18:00. Kom upp och häng med oss i backen på måndagar och bidra med muskler och idéer på vad ni vill köra på. Givetvis provåker man också! (verktyg finns) På tisdagar träffas vi på Luossa parkeringen (om inget annat sägs i Kiruna Downhills Facebook-grupp) så kör vi antingen stigcykling runt om Kiruna, eller drar några vändor i Luossa.

Klicka här för mer information om medlemskap.

Tack till Kommunen för att ni tror på cyklingen på Luossa! It’s all Downhill from here!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *